Gustafsons Möbler i Eskilstuna AB arbetar efter nedanstående köpvillkor. Vid frågor kontakta oss gärna.

Allmänna villkor
För att köpa en produkt i vår e-handel måste du vara minst 18 år. I angivna priser ingår moms med 25 procent. Produktinformation och priser lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar och slutförsäljning. Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuellt felaktigt angivna uppgifter. Tänk på att produktbilderna inte alltid exakt återger produkternas verkliga utseende. Hur färgen återges kan bero på vilken typ av bildskärm du har och vilka inställningar. ljuset har stor betydelse.

Priser
Alla priser är i SEK inkl moms. Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning. Eventuella fraktkostnader redovisas innan kunden bekräftar köpet. Det kan förekomma att vissa möbler exempelvis vitrinskåp är för osäkra att skicka med DHL

Beställning
Beställningar sker i butik, via telefon eller på hemsidan.

Banköverföring
Betala beloppet via bankgiro: 510-9046, GUSTAFSONS MÖBLER I ESKILTUNA. Ange ditt ordernummer i meddelandefältet. Banköverföring tar ibland några dagar. Kom ihåg att betala i god tid.

Kortbetalning
Kortbetalning: Sker i butik.

Delbetalning
Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig förmånlig möjlighet att dela upp din betalning över 6 till 48 månader. Delbetalning i upp till 12 månader är räntefritt.

Minimumkraven för att du ska kunna bli beviljad är:
att du är minst 20 år
att du har minst 120 000 kr i årsinkomst
att du inte har några betalningsanmärkningar

Delbetalning: Genom vårt samarbete med Resurs Bank kan du delbetala ditt köp. Du väljer själv hur stort köputrymme du vill ha (mellan 5 000-80 000 kr). Ditt köputrymme läggs upp på ett konto hos Resurs Bank.

I butik görs delbetalningen på hur många månader som du vill dela upp betalningen på. Sedan gör Resurs Bank en sedvanlig kreditprövning. Du får besked direkt i butik om din ansökan har godkänts, därefter slutför du köpet. Du kan när som helst välja att slutbetala utan extra kostnad.

Övrga vilkor: Inköpsmånaden är betalningsfri.

Hämt i butik Du kan välja att hämta dina varor själv på vårt lager under butikens öppettider. Vi meddelar dig via e-post eller telefon när dina varor finns klara för avhämtning. Vi har flera lånesläp som du kan låna gratis. Glöm inte att ringa och boka ett släp så att det finns ledigt när du kommer (016-70550).

Hemleverans Om du väljer hemleverans skickas dina varor till din dörr eller trappuppgång, förutsatt att en lastbil kan ta sig dit. Leveransen sker i originalemballage på dagtid vardagar. Beroende på när leveransen kommer att ske är olika. Bokar man en utkörning samma dag innan kl 13.00 sker leveransen oftast dagen efter. Ska utkörningen ske lokalt exempelvis; Eskilstuna eller Strängnäs kan du ibland få hemleverans samma dag. Boka via telefon 016-70550.

Paket Mindre försändelser skickas som brev eller paket. Paket hämtas på närmstate uthämtningsställe.

Outlösta paket För paket som inte löses ut hos Posten inom 30 dagar, förbehåller sig butiken rätten att debitera kunden för vår fraktavgift samt Postens returfrakt till oss.

Transportskada Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till oss. För att varor med skador på emballaget eller synliga, yttre skador ska kunna reklameras måste skadorna ha noterats på fraktbolagets fraktsedel i samband med kvittens. Om du skulle upptäcka dolda fel eller transportskador efter att du öppnat emballaget så kontakta oss omgående. Vi skickar för närvarande endast produkter inom Sverige.

Reklamation Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på reklamation@gustafsonsmobler.se för vidare instruktioner.

Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt. Vi kontrollerar samtliga varor för eventuella fel, i så stor utsträckning som möjligt, innan vi levererar dem till dig. Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återsändelse av en felaktig eller skadad vara står butiken för frakten. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.Vid eventuella reklamationstvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ångerrätt Förutom reglerna i Distansavtalslagen tillämpar butiken att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet, utan att ange någon anledning. Köpesumman återbetalas i sin helhet senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Detta under förutsättning att varan är oanvänd, i hel originalförpackning och i oskadat skick. Vid ånger av vara står du själv för returkostnaden. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.
Bytesrätt gäller inte om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig, till exempel en soffa i ett specifikt tyg och färg. Bytesrätten gäller heller inte vid specialbeställda varor, dvs varor med leveranstid längre än två veckor. Om du önskar byta en vara – kontakta oss

Övrigt Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.

Kunders recensionerav Uremo Eivor  
#Sara
av Sonja S  
Så sköna sängar, tillverkade i Sverige. Det känns bra. Även tidigare sängar inköpta hos er=nöjd kund #Sirius
av Arja Huotari  
#Eskilstuna
av Lotta Alterbeck  
Kunde inte vara bättre Vi är väldigt med Er service och med fina möbler #Sara
av Angelica Olsson  
Mycket fint bemötande och hjälpsamhet. Supernöjd med mitt köp. #Eskilstuna
av Rolf Lindblom  
Vi är jätte nöjda med vår nya soffa och med fin service och bemötande i samband med köpet. Duktiga trevliga killar som körde hem den till oss #Molly
av Thomas H  
Har köpt en säng, blev jättebra bemött. Dem har bra priser samt personal, rekommenderas. #Galant
av Lars Gunnarsson  
Trevligt bemötande och leveranstiderna hölls. Produkterna stämmer med beställningen. Kan inte önska oss bättre #Corallen

Trendiga kategorier

Populära skinnmöbler

Info
Köp
Info
Köp
Info
Köp
Info
Köp
Mera

Populära tygmöbler

Info
Köp
Info
Köp
Info
Köp
Info
Köp
Mera

Populära sängar

Info
Köp
Info
Köp
Info
Köp
Info
Köp
Mera


GUSTAFSONS MÖBLER

Vi är ett familjeägt företag som älskar möbler. Vi har bedrivit en stor möbelaffär i Eskilstuna med utvalda möbler från ledande leverantörer med hög kvalitet och bra priser. Idag jobbar vi enbart med e-handel. Företaget grundades 1984. Vi har noggrant valt ut möblerna från möbelmässor runt om i världen. Vi har kunder från hela Sverige.

Om oss - Finansiering - Köpvillkor


Kundtjänst

E-post:
info@gustafsonsmobler.se

Telefon:
016 - 70 550

Öppettider kundtjänst (telefon):
Mån-Fre: 10.00-12.00
Lör-Sön & helgdag: stängt.


Gustafsons Möbler AB bedriver E-handel.
Från Eskilstuna till hela Sverige.
Vi erhåller stor kunskap och lång erfaranhet.

Copyright © 2024 Gustafsons Möbler AB